Den officiella flygbolaget till AIDS konferensen 2014 är Emirates Airline
Med det sagt, hur kom det sig att 100 läkare och forskare mm tog ett och samma plan och från ett annat bolag när det utvalda officiella flygbolaget av AIDS Konferensen 2014 erbjuder rebatter?
 
Forskare och läkare är nogranna med sin budget och naturligtvis strävar efter att flyga så billigt som möjligt eller säger du till din chef att när jag vill ta ett annat flyg, nej förresten, vi tar inte olika flyg, vi tar Allihop Ett Och Samma Flygplan men via ett annat flygbolag också!
 
Skulle inte tro det, man skulle flyga i flera olika grupper.
 
Det sägs att Coca Cola tillåter inte sina två högsta höns att vara uppe i luften samtidigt och det finns en mycket stark anledning till deras motiv som ligger till grund till det villkoret.
 
Definitivt en planterad nyhet att dessa 100 från ett och samma land åker till Australien med ett och samma flyg.
Förresten hur stor är den där konferensen egentligen, det måste vara tusentals om 50 olika länder skickar 100 forskare från sina respektive länder och vadå ska de hålla konferensen i en arena?
Hur annars ska dessa tusentals få plats?
Nä jag köper inte storyn.
 
Som sagt, enligt flightradar.com var MH17 flighten inställd den 17 Juli 2014.
Men den flög dagen efter!!
När MH370 försvann i mars så var MH370 inställd i flera veckor!! Flera veckor!!
Vem fan skulle inte tycka att det vore obehagligt att ta ett likadan flight dagen efter redan efter en krasch?!!
 
I min värld var passagerarna redan döda när de sattes i plane då de var planterade offer då de var delvis ruttnade bara "3 timmar efter start" när man började undersöka nedkraschade flygplanet.   
 
Och en annan grej, serienumret på MH17 matchar delvis flighen som försvann: 9MMRC var tog det planet vägen? Jo den krachade i torsdags i Ukraina. MH17 lyfte ju aldrig, den var ju intälldg
Så trixade eliten med MH370 transponder för att få den se ut som MH17, flyger den fjärrmanövrerad, delvis assisterad av 2 jaktplan och pang!
 
De behövde inte använda nån missil att skjuta ned den från marken, jaktplanen i luften kunde ju lätt ta hand om det problemet, flygkontroll ledaren twittrade som sagt om vad som hände, bevisen finns ute, även i bloggen här.