Piloten var muslim. Nej, han konverterade till Islam 30 minuter innan start, Nej, han hade ögonproblem. Nej, han hade dålighälsa och han begärde sjukintyg, Nej, han var hög på antidepressiva, nej, han hade en dröm om att förändra världen till det bättre, Nej, hade han en vision om att förändra världen genom att göra något hemskt, NEJ, han ville bara göra något fruktansvärt, glöm förändra världen...
 
Piloten hade en idiotisk flickvän, han dumpade henne som var en lögnaktig påse %##&&% som inte kan hålla hennes storys i linje och är het när hon nu sitter i rampljuset och spyr som en idiot. Av någon anledning får hon hjälp av en dubbeltungad regering som mördade ett lastat flygplan med människor, en regering som (kan ha) grävt upp ett sjukintyg och DEFINITIVT planterade antidepressiva och annat nyhetsäljande material.
 
Andre pilotens andning kan inte spelas in av färd- och ljudinspelare, eftersom ljudnivån är så högt att piloterna måste bära headset för att komma över bullret. Om du vill höra piloten bredvid dig tydligt måste du använda ett headset. Den första generationen A320 har en cockpit plågas av vindbrus som skulle ha gjort det helt omöjligt för någon mic att plocka upp ljudet av att en man andas.
 
Ingen var utelåst från cockpit, (och här är det där Remi verkligen klantade sig) för om du anger en kod från knappsatsen för att komma in, KAN EN HÖGT pip att höras i cockpit och det är något någon skulle prova innan man griper tag i en yxa. Även om andrepiloten ville att alla skulle förbli utelåsta, kunde han inte ha stoppat pipandet, och i stället för pipande, Snackar Remi om Anding!
 
Grym lögn av Remi: Remi hävdar nedstigningen startas när andre piloten trycker på en knapp som pep att starta nedstigning, när det i verkligheten, kontroller är tysta och gör inget ljud ifrån sig alls. Det finns inget sätt minnet kan saknas i inspelad flygdata, om inte någon tagit bort den efter kraschen. Varför saknas det? Eftersom Remi eller hans översittare beodrade det. Påstående: Antingen är Remi totalt inkompetent och därför luras av falska band eller så är han en massmördare
Set Up,